Support

Wij zijn er voor onze klanten.

Wij bieden de mogelijkheid om vanaf afstand direct problemen op te lossen. Via onderstaande knop kunt u ons support programma downloaden. Hierna kunnen wij eenmalig met u mee kijken. 

Heeft de helpdesk u verzocht een support sessie op te starten? Klik dan op onderstaande knop.

Ook als u nog geen klant bent bij Itum, kunnen wij u op deze manier direct van dienst zijn. Neem gerust contact op via: +31 88 540 00 00

Actueel

ITUM Inloopavond

Gratis reparaties voor bedrijven en werknemers

Heeft u een laptop die ontzettend traag is geworden en waar nog nauwelijks op te werken valt? Of ergert u zich aan die ene applicatie die niet precies doet wat u wilt? Itum organiseert elke laatste donderdag van de maand een speciale Inloopavond voor bedrijven en haar werknemers. Tijdens deze avond verhelpen wij volledig kosteloos dit soort problemen. Bovendien kunt u, ondanks dat wij een zakelijke dienstverlener zijn, dan ook bij ons terecht voor problemen aan privé hard- en software. Terwijl u geniet van een lekkere kop koffie zoeken wij naar de oplossing. Bent u (nog) geen klant van Itum? Ook dan bent u van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie

Storingsdienst

Zijn er na 18:00 uur of in het weekend zaken die niet kunnen wachten? Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

Bezoeken

Op werkdagen zijn wij tussen 08:30 en 17:30 te bezoeken op de Valkenierstraat 41 te Ridderkerk.

Online

Wij zijn ook via Skype bereikbaar tussen werktijden, voeg ons toe op hd@itum.nl.

Servicedesk

Voor al uw vragen of storingen kunt u op maandag tot en met vrijdag van 08:00 t/m 18:00 uur terecht bij onze Servicedesk.