Missie & Visie

Visie:
ICT wordt steeds belangrijker, zowel zakelijk als privé. Hierdoor vervagen de grenzen tussen zakelijk en privé, terwijl het voor de gebruikers steeds moeilijker wordt om de continue ontwikkelingen bij te houden en tegelijkertijd de scheiding tussen beide zaken te handhaven.

De hulp van een goede ICT leverancier is noodzakelijk. Itum Solutions streeft ernaar die noodzakelijke ICT leverancier te zijn die op alle vlakken verantwoordelijk is. Daarbij beschikt Itum Solutions over de nodige kennis om de vervaagde grenzen tussen zakelijk en privé in de ICT omgeving optimaal te beheren.

Missie:
De missie van Itum Solutions is het verleggen van de focus van ad-hoc problemen oplossen naar het ontzorgen van de totale ICT omgeving.

Strategie:
Met voorspelbare kosten en een duidelijk plan zorgt Itum Solutions dat uw werknemers zo efficiënt mogelijk werken binnen uw ICT omgeving. Daarnaast heeft Itum Solutions als organisatie het doel flexibel te zijn, zodat als u groeit, de ICT oplossingen met u meegroeien, terwijl de continuïteit gewaarborgd blijft.

Adres

Itum Solutions B.V.
Valkenierstraat 41
2984 AZ Ridderkerk
Nederland

Tel. +31 88 54 000 00
K.v.K. 68939795
Email info@itum.nl
Helpdesk hd@itum.nl
Sales sales@itum.nl