Heeft u een laptop die ontzettend traag is geworden en waar nog nauwelijks op te werken valt? Of ergert u zich aan die ene app die niet precies doet wat u wilt? Functioneert uw e-mail niet goed?

Itum organiseert elke laatste donderdag van de maand een speciale inloopavond voor bedrijven en haar werknemers. Tijdens deze avond verhelpen wij volledig kosteloos dit soort problemen. Bovendien kunt u, ondanks dat wij een zakelijke dienstverlener zijn, dan ook bij ons terecht voor problemen aan privé hard- en software. Terwijl u geniet van een lekkere kop koffie zoeken wij naar de oplossing. Bent u (nog) geen klant van Itum? Ook dan bent u van harte welkom.

Wanneer: donderdag 27 september van 16 tot 20 uur

Locatie: Itum

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@itum.nl met de volgende gegevens: naam, bedrijfsnaam, telefoon nummer en omschrijving van het probleem.

Voorwaarden:
  • U hoeft (nog) geen klant te zijn om van de inloopavond gebruik te maken.
  • De avonden zijn bedoeld voor bedrijven en werknemers.
  • U kunt tijdens de inloopavonden met zowel zakelijke- als privé vragen of storingen bij ons terecht.
  • Alleen werkzaamheden die tijdens de inloopavond uitgevoerd kunnen worden zijn gratis.
  • Als er voor een reparatie nieuwe hardware nodig is, dan worden de kosten hiervan (uiteraard in overleg) aan u doorbelast.

Recente berichten

Itum bestaat 12 jaar

Itum bestaat 12 jaar! Op de vraag hoe de werknemers van Itum Sander omschrijven kwam het volgende antwoord: Sander is een jonge ondernemer met [...]