ICT Consultancy

Heeft u te maken met een complex ICT project of ICT vraagstuk, en kunt u door de bomen het bos niet meer zien?
Dan stuurt Itum Solutions u graag in de juiste richting met Itum Consultancy.

Binnen Itum Consultancy kunt u een consultant inschakelen naar behoefte op verschillende niveaus van betrokkenheid; voor enkel een onafhankelijk advies of second opinion tot het volledig inrichten van uw ICT omgeving.

Waarom Itum Consultancy?
De Itum consultant is er op gebrand om ICT problemen te voorkomen door de inrichting van uw ICT omgeving te optimaliseren. Deze optimalisatie leidt tot een efficiƫntere werking, wat op zijn beurt leidt tot kostenbesparing. Hierbij stelt de Itum consultant het belang van de klant voorop door op te treden als de gesprekspartner die belangrijke kennis bezit in plaats van de adviseur die alles beter weet.

Op welk niveau van betrokkenheid u de Itum consultant ook inschakelt, transparantie is het kernwoord. Uw kennis van uw organisatie in combinatie met de ICT kennis en ervaring van de Itum consultant leidt via een duidelijke planning en een heldere analyse tot een passend advies.

Itum ICT scan
Voordat de Itum consultant aan de slag gaat, wordt kosteloos een Itum ICT scan uitgevoerd om uw ICT omgeving in kaart te brengen. Zo krijgt u een concreet beeld van de huidige status van uw ICT omgeving of een onderdeel daarvan.

Meer informatie over Consultancy en de ICT Scan
Zoekt u duidelijkheid maar vooral ook kostenefficiƫnte oplossing?
Itum Solutions bespreekt graag vrijblijvend samen met u de mogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u contact op met Itum Consultancy: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 085-7600 420.

U kunt direct een Itum ICT scan aanvragen door het onderstaand formulier in te vullen:

Adres

Itum Solutions B.V.
Valkenierstraat 41
2984 AZ Ridderkerk
Nederland

Tel. +31 88 54 000 00
K.v.K. 68939795
Email info@itum.nl
Helpdesk hd@itum.nl
Sales sales@itum.nl